Reacties uit het oude gastenboek

Laat een reactie achter

[ vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | volgende ]

Geschreven door : Zondigen
Op : 23/05/2007 om 11u02 | Woonplaats :
Eten.

Hoe minder je zondigt, hoe beter.

Als je zondigt, geniet er dan ook echt van.

Het is doodzonde om niet te genieten van je zonde.

Vergeef jezelf ervoor dat je zondigt en schaam je er niet voor.

Eet lekker en gezond.


Geschreven door : Alies
Op : 21/05/2007 om 15u10 | Woonplaats :
Hallo Alida,


Vond deze site van je! Bedankt voor je hulp, wat er ook gebeurd ik wil het nog blijven proberen . Wat een gesprek zeg, wat jammer dat ik af en toe zo emotioneel ben, het zit me in de liefde niet erg mee, hoorde dat er een boek was die the secret heet en ook veel voor je kan doen. Ken jij dat boek?

Wat ben jij trouwens een prachtige vrouw zeg! Tot gauw!

Groetjes


Geschreven door : Rolf

Op : 21/05/2007 om 12u17 | Woonplaats :
dag lief mens ...............

hoestermee? hoop dat alles okay is met je. Van harte gefeliciteerd met je mooie site. Je gaven die je ontvangt gebruiken om anderen te helpen, je hebt het in je, fantastisch ..........
ik ben blij dat je dit hebt "opgepakt".
ik wens je heel veel succes toe.

hoe is het verder mer t het beestenspul?
de laatste keer heb ik je ontmoet op de "kampeerplaats".
ik heb je daarna nogeens gezocht daar, maar ben je verhuisd soms?

het is een tijd geleden dat wij elkaar zagen en spraken.

met mij is het wel well. helaas nog steeds zonder werk.
maar, ik ben nog steeds aan het solliciteren.
de markt trekt aan zegt de politiek, maar kenelijk niet voor de 50-plussers .... hhhh

Aldia, ik hoor je en ik spreek je.
ik probeer je telefoonnummer ook nog eens.

liefs van Rolf.


Geschreven door : Corrie

Op : 15/05/2007 om 16u13 | Woonplaats :
Alida ik kan het niet vinden. Wil je mij de gegevens of informatie toesturen.
Heb je ook een email gestuurd. Mooie website.

Geschreven door : Alien
Op : 09/05/2007 om 11u06 | Woonplaats : Zaandam
Alida dank je. Goed overzicht ik heb het gevonden op de website.

Geschreven door : Theo
Op : 07/05/2007 om 11u58 | Woonplaats :
FOSSIEL

Voor ons - achter ons - in ons - is tijd
miljard maal was er leven
dat kwam en ging
keer op keer
en weer opnieuw.

Leven versteent in stilte
en stilte is de maat
van het bestaan
en ook heel even
van ons leven.

Paul Kingma, Pingjum 1997.

Geschreven door : Magnatron
Op : 06/05/2007 om 16u11 | Woonplaats : Leuk om te lezen
Dit artikel is eerder in Frontier Magazine gepubliceerd.

Magnetronvoedsel is slecht voor de gezondheid. Deze informatie is gedurende dit jaar verspreid onder diverse instanties, tot de Tweede Kamer aan toe. Niemand lijkt echter actie te willen nemen.
U kunt hier het ware verhaal achter de magnetron lezen en uw eigen keuzes maken.

Door Simon Best

Tien jaar oud bewijs, onderdrukt door Zwitserse rechtbanken, laat zien dat voedsel uit een magnetron verontrustende veranderingen kan veroorzaken in uw bloed. Recentere studies voegen nog meer bewijs toe dat magnetrons een risico vormen voor uw gezondheid. In 1989 deed een Zwitserse voedseldeskundige genaamd Dr. Hans-Urich Hertel enige verontrustende ontdekkingen over magnetronovens. Hij vecht al meer dan tien jaar voor het recht om de wereld te laten weten wat hij voor ontdekking heeft gedaan. Het punt dat hij publiekelijk probeert te maken is vitaal voor de belangen van consumenten: ieder voedsel dat gegeten wordt, gekookt of ontdooit in een magnetron kan veranderingen in het bloed veroorzaken dat een indicatie geeft van een ontwikkelend pathologisch proces dat ook wordt gevonden in kanker. Hertel is echter in de tang gehouden door de fabrikanten van Magnetrons, die handelswetten en het Zwitserse gerecht effectief gebruiken. Ze proberen hem zelfs persoonlijk te ruïneren. In maart 1993 verbood het Berner Handelsgerecht Dr. Hertel te publiceren over magnetrons die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Het proces was aangespannen door de Zwitserse Vereniging van Dealers van Elektrotechnische apparaten voor huishouden en industrie. Overtreding leverde hem een boete op van SF5000 of één jaar gevangenis. De federale rechtbank in Lausanne bevestigde dit vonnis in 1994. De rechtbank baseerde dit vonnis op de Zwitserse wet tegen oneerlijke mededinging, die "discriminatie, onware, misleidende en onnodig schade aanrichtende beweringen tegen een fabrikant en zijn producten" verbiedt (Journal of Natural Sciences, 1998; 1:2-7). Een wet die alleen de belangen van de handel behartigt. Deze wet snoert de Zwitserse pers ook de mond, zodat iedere uitspraak die kon worden gezien als kritiek op magnetronovens gemakkelijk kon leiden tot een proces. De mening van de Zwitsers over Dr. Hertel ’s bevindingen wordt niet gedeeld door de rest van Europa. In Augustus 1998 oordeelde het Europees Gerechtshof voor Mensenrechten dat het vonnis door het Zwitserse gerechtshof tegen Dr. Hertel nietig was, omdat het tegen de vrijheid van meningsuiting indruiste. Zwitserland moest volgens het Europese Gerechtshof een compensatie betalen van SF40.000. Ondanks deze overwinning, van twee jaren geleden, wacht Dr. Hertel nog steeds op de Zwitserse rechtbanken om hun vroegere besluit terug te draaien en de boete van SF8000 kwijt te schelden. In de tussentijd worden zijn explosieve ontdekkingen bevestigd door bewijsmateriaal dat over de gehele wereld opduikt. Hoe begon het?
Sommige mensen geloven dat magnetrons werden ontwikkeld gedurende W.O. II door de Duitsers om gemakkelijk voedsel te produceren in hun onderzeeboten. Anderen zeggen dat dezelfde wetenschappers ze ontwikkeld hebben om mobiele operaties te kunnen ondersteunen gedurende de invasie in de Sovjetunie. Wat het ook moge zijn, hun uitvinding dateert uit W.O.II. Na de oorlog werd de technologie teruggebracht naar de V.S., waar het werd ontwikkeld, met als resultaat een magnetronoven voor thuisgebruik die in 1952 door Raytheon op de markt werd gebracht. Sindsdien is de technologie gepromoot over de gehele wereld, zonder dat er door de relevante autoriteiten onderzoek naar mogelijke schadelijke effecten werd gedaan. Het was pas in de jaren zeventig dat de eerste rapporten kwamen die twijfelden aan de veiligheid van magnetronvoedsel. Studies naar de weefsels van broccoli en wortel, gekookt in de magnetron, lieten zien dat de moleculaire structuren van de voedingsstoffen dusdanig werden vervormd dat de celwanden, die bij conventioneel koken intact blijven, zwaar aangetast raakten (Journal of Food Science 1975; 40:1025-9).
Lees verder op de site: Eco Lodge (ic)


Geschreven door : De liefde

Op : 06/05/2007 om 16u05 | Woonplaats : De aarde
Helpdesk (HELP): Goede morgen mevrouw, waarmee kan ik u van dienst zijn?

KLANT: Ik heb er lang over nagedacht, maar ik wil nu LIEFDE gaan installeren. Kunt u me daar stap voor stap bij HELPen?

HELP: Jazeker kan ik dat. Bent u er klaar voor?

KLANT: Tja, ik ben niet zo technisch, maar ik denk dat ik er wel klaar voor ben. Wat moet ik eerst doen?

HELP: De eerste stap is het openen van uw HART. Weet u waar HART zit, mevrouw?

KLANT: Ja, dat weet ik, maar er worden nu verschillende andere programma's uitgevoerd. Kunnen die tijdens het installeren blijven draaien?

HELP: Welke programma's zijn dat, mevrouw?

KLANT: Laat me eens kijken, op het ogenblik worden OUD-ZEER.EXE, LAGE-ZELFWAARDERING.EXE, WROK.EXE en WREVEL.COM uitgevoerd.

HELP: Geen probleem. OUD-ZEER.EXE wordt geleidelijk wel door LIEFDE gewist uit uw huidige besturingssysteem. Het kan zijn dat het in het geheugen aanwezig blijft, maar dan laat het andere programma's ongemoeid. LAGE-ZELFWAARDERING.EXE wordt op den duur wel door een module van LIEFDE overschreven die HOGE-ZELFWAARDERING.EXE heet. Maar WROK.EXE en WREVEL.COM moet u wel helemaal afsluiten. Door deze programma's kan LIEFDE niet goed worden geïnstalleerd. Kunt u deze afsluiten, mevrouw?

KLANT: Ik weet niet hoe dat moet. Kunt u me daarbij HELPen?

HELP: Met genoegen. Ga naar uw startmenu en klik op VERGEVING .EXE. Doe dat net zolang tot WROK.EXE en WREVEL.COM helemaal zijn gewist.

KLANT: O.K., dat is gebeurd. Nu is LIEFDE vanzelf gestart. Is dat normaal?

HELP: Ja hoor. U moet nu een melding krijgen dat het opnieuw wordt geïnstalleerd voor de levensduur van uw HART. Krijgt u die melding?

KLANT: Ja, die zie ik. Is LIEFDE nu helemaal geïnstalleerd?

HELP: Ja, maar denk eraan dat u nu alleen nog maar de basisprogramma's heeft. U moet de andere HARTEN aansluiten voor de programma-uitbreidingen.

KLANT: Oei. Ik krijg al een foutmelding. Wat moet ik nu doen?

HELP: Welke foutmelding?

KLANT: Er staat "FOUT 412 - PROGRAMMA WORDT NIET UITGEVOERD OP INTERNE COMPONENTEN." Wat wil dat zeggen?

HELP: Geen zorgen, mevrouw. Dat is een probleem dat wel vaker voorkomt. Het wil zeggen dat LIEFDE is ingesteld om op externe HARTEN te worden uitgevoerd, maar dat het nog niet op uw eigen HART draait. Het ligt nogal ingewikkeld, maar in lekentermen wil het zeggen dat u pas aan "LIEFDE" voor anderen toekomt als u eerst "LIEFDE" voor uw eigen computer draait.

KLANT: Wat moet ik dan doen?

HELP: Kunt u de directory "ZELFAANVAARDING" openen?

KLANT: Ja, die heb ik.

HELP: Mooi zo. U wordt er echt goed in.

KLANT: Dank u.

HELP: Graag gedaan. Klik op de volgende bestanden en kopieer die naar de directory "MIJN-HART": VERGEEF-JE-ZELF.DOC, KEN-JE-WAARDE.TXT en ERKEN-JE-BEPERKINGEN .DOC. De computer zal alle bestanden overschrijven die problemen geven en programma's met fouten verbeteren. U moet ook OVERDREVEN-ZELFKRITIEK.EXE uit alle directories wissen en dan de prullenbak leegmaken zodat u zeker weet dat het programma voorgoed verdwenen is en nooit meer terug kan komen.

KLANT: Zo, da's gebeurd. Hela! Mijn HART loopt vol met nieuwe bestanden. GLIMLACH.MPG draait nu op mijn beeldscherm en geeft aan dat VREDE.COM en TEVREDENHEID.COM in mijn HART worden overschreven, Is dat normaal?

HELP: Dat gebeurt wel eens, ja. Voor sommigen duurt het een tijdje, maar op den duur worden alle programma's geladen. Maar, alles op zijn tijd. Dus LIEFDE is nu geïnstalleerd en wordt uitgevoerd. Vanaf nu moet u het allemaal zelf aankunnen. Ik heb nog één ding voordat ik ophang.

KLANT: Ja?

HELP: LIEFDE is een gratis programma. Zorg ervoor dat u het programma en de modules ervan geeft aan iedereen die u maar tegenkomt. Die geven het dan weer aan anderen en van hen krijgt u dan weer soortgelijke andere mooie modules.

KLANT: Dat zal ik doen. Bedankt voor uw hulp. Hoe heet u trouwens?

HELP: Noem me maar de Goddelijke Cardioloog,

maar ik sta ook bekend als De Grote Heelmeester,

maar de meeste mensen noemen me gewoon God.

Men vindt dat een jaarlijkse controle voldoende is voor een gezond hart,

maar de fabrikant (Ik dus) beveel een dagelijkse onderhoudsbeurt aan,

wil men optimaal functioneren.

Anders gezegd, blijf contact houden...

Geschreven door : John
Op : 05/05/2007 om 17u50 | Woonplaats : Sittard
Het heeft geholpen. Eindelijk na al die maanden uit het huid probleem. Wist niet dat voeding zo een invloed had.
Dank je voor de adviezen. Mooie websiete hoor.

Geschreven door : Teken van Leven
Op : 30/04/2007 om 12u19 | Woonplaats : Voor jou om te lezen.
Als iets stil staat, krijg je er gemakkelijk vat op.

Problemen zijn gemakkelijk in de kiem te smoren.

Wat broos is, dat breekt echter gemakkelijk.

Wat klein is, dat ben je zo kwijt.

Doe wat je moet doen, voordat het te laat is.

Creëer rust en ruim op, voordat er verwarring ontstaat.


Een reus van een boom ontspruit uit een kleine scheut.

Een bergterras van negen etages begint met een hoop aarde.

Een wereldreis begint onder je voet.


Als ik druk bezig ben, sta ik mijn eigen doel in de weg.

Als ik vasthou, verlies ik.

Als ik verstandig ben, val ik niet aan.

Zo word ik ook niet verslagen.

Ik grijp me nergens aan vast,

en daarom kan ik ook niet verliezen.


Mensen falen gewoonlijk wanneer het succes aanbreekt.

Daarom vraagt het einde evenveel aandacht als het begin.

Als je hiernaar handelt, faal je niet.


Als ik verstandig ben, bevrijd ik me van verlangen.

Ik verzamel geen kostbaarheden.

Ik leer om niet vast te houden aan ideeën.

Ik breng de mensen terug naar wat ze kwijt zijn.

Ik draag bij om alles zijn eigen plaats te laten vinden.

Maar ik onthoud me van actie.

Laat een reactie achter

[ vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | volgende ]